Suutarinen on vakavarainen maa- ja talorakentamisen ja betoniteollisuuden yritysryhmä. Monipuolinen palvelutarjonta kattaa rakennuspalvelut niin pientalorakentajille, rakennusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Ahkeruudesta, Arjen innovatiivisuudesta ja laaja-alaisesta Ajattelusta. Siitä on Suutarisen menestystarina tehty.

Please reload

SUUTARINEN

 
Mainospuu.jpg

Mainospuu on ketterä kumppani tuntuvaan mainontaan! Meillä se tarkoittaa mm. kumppaneiden näkyvyyden maksimoimista urheilukamppeissa tai esim. Opelin tuunaamista suunnistushenkiseksi ja entistä sporttisemmaksi. Kiitettävää palvelua!

 

Laadukkaat varusteet ovat osa urheilun arkea. Seura-asusteiden lisäksi käytämme harjoittelussa yksinomaan Odlon varusteita, jolta löytyy loistavat tuotteet niin juoksuun, hiihtoon, suunnistukseen kuin pyöräilyynkin. Toimiva asuste tukee reenien onnistumista kaikissa keliolosuhteissa.

Please reload

 

Go. Do. Repeat. 

Arki on kovaa harjoittelua, jossa hyvälaatuinen polttoaine on avain asemassa. Ei mikään muukaan moottori kulje huonolla energialla, miksi sitten urheilijan kone niin tekisi. Kuten tiedetään, monipuolinen puhdas ruoka on kaiken perusta, mutta sitä ei ole aina saatavissa nopeassa tehokkaassa muodossa heti harjoitusten tai kovien kisojen jälkeen. Optimaalisen palautumisen ja kehittymisen kannalta lisäenergiaa tarvitaan. Olemme tutustuneet eri vaihtoehtoihin ja yksi on ylitse muiden. Fastin korkea laatu ja laaja tuotevalikoima vakuuttavat!

Please reload

 

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin

 

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Laitteen käytöstä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Kestävyysurheilussa moni kokee rasitusastman oireita. WellO2 on turvallinen laite pitämään hengitystiet huippu-urheilun vaatimassa kunnossa.

Please reload

 

Otarak Oy on mikkeliläinen rakennusalan yritys, jonka tavaramerkki on rakentamisen korkea laatu. Otarakin liikevaihto on 1-2 miljoonaa euroa ja henkilöstöä noin kymmenen työntekijää. Yrityksen toimialaan kuuluu kaikki uudis- ja korjausrakentaminen.

Please reload

Seuran

sponsorit

OP_Suur-Savo_4v_oikea.jpg
Mipro
Reka Kaapeli
MikkelinTilitoimisto.jpg