Aloitus


Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Näiden sivujen tavoitteena on tarjota kiinnostavaa urheilumatskua kaikille seuraajillemme mahdollisimman monipuolisin keinoin. Jaamme täällä sisältöjä harjoitussuunnitelmista, harjoituspäiväkirjoista, kausianalyyseista sekä kuulumisia urheilijan arjesta. Keskeinen osa sivuista kuuluu yhteistyökumppaneillemme, joiden merkitys satsauksen mahdollistajana on ensiarvoisen tärkeä.

Sivuilta löytyy hyvät mahdollisuudet seurata meidän kisamenestystä suoraan kisakalenterista sekä kaikille karttaystäville tarjoamme usein myös kartat ja reitit kisoista. Meitä saa kannustaa kirjoittamalla viestejä vieraskirjaan. Sinne voi kirjoittaa myös kysymyksiä, keskustelu on aina hyvästä - sitä toivomme!

Päivittäistä tekemistämme on mahdollisuus seurata SnapChatin kautta, ja vähän väljemmin Twitterin välityksellä. Vastapainona lyhkäisiin päivityksiin kirjoittelemme tänne blogiin pidempiä tekstejä silloin tällöin kun tuntuu että on enemmän jotakin sanottavaa. Tarkoituksemme on kirjoittaa ajatuksiamme mm. harjoittelun filosofiasta, kehittymisestä, pidemmän tähtäimen suunnitelmista, kokonaisvalmentamisesta, kauden yhteenvedoista ja analyyseistä, urheilijan arjesta ja opinnoista...

Kaikilla asioilla on aina puolensa ja näilläkin palstoilla esiintyvistä teksteistä löytyy varmasti monta mielipidettä. Niin pitääkin, se mahdollistaa kehittymisen. Kommenttikenttä jokaisen blogikirjoituksen alla on vapaa kaikkeen kehittävään keskusteluun ja ajatusten vaihtoon.

Blogin vierestä löytyy vielä linkkejä muihin meistä kertoviin uutislähteisiin.

Tervetuloa mukaan!