Terveiset Ylläkseltä

Suomen armeija on nyt takana ja paluu arkeen on koittanut. Parasta arkea on päästä hyviin olosuhteisiin ja perusharjoittelun pariin. Ylläksen olosuhteet ovat jälleen kerran kohdallaan, lunta piisaa ja ladut ovat kunnossa. Määrää on mätetty aika paljon ja välillä herkistelty jäseniä juoksulenkillä poropoluilla.

Loppusyksyn aikana tapahtui seurarintamalla isoja, kun Olli-Markus (Oma) Taivainen liittyi harjoitustiimiimme. Oman tulo on luonut meille Navissa kertaheitolla ammattimaisen meiningin. Harjoituksiin on tullut mukaan itseä kovempi kaveri ja se ei voi olla kehittämättä. Fyysisen harjoittelun filosofia on koko tiimillä hyvin saman kaltainen. Lyhyesti sanottuna oikotietä terävimmälle huipulle ei ole; sinne on tehtävä töitä - paljon ja viisaasti.

Pahoittelut, että täällä blogissa tapahtuu nyt harvakseltaan. Ajatuksena oli, että kirjoittaisimme tänne ajatuksia harjoittelusta. Siis vähän syvällisemmin. Päivät täyttyvät nyt kevättalven ajan reenistä ja pääsykokeisiin luvusta niin tiiviisti, että suuremmat julkiset pohdinnat jäävät odottamaan kevättä. Mutta Twitterin ja Snapchatin kautta voitte seurata sinne asti tekemisiämme. Muutaman juttusarjan aloitus on kuitenkin tulossa jo lähiviikkoina.

#Kuulumisia #Reservi #Taivainen #filosofia #armeija #intti #Ylläs #Pääsykoe